Lokaler och bostäder
i Arboga

Högskolecentrum

Lokaler för kontor och undervisning.

Arboga station

Lokaler för butik och restaurang.

Gösen

Lokaler för lager och kontor.

Hyr lokaler i Arboga för kontor, lager, industri & butik

Sturestaden är din trygga partner när du behöver en lokal i Arboga. Oavsett om du söker en lagerlokal, industrilokal, butik eller ett kontor har vi rätt lösning för dig. Vårt mål är att du som hyresgäst inte bara ska trivas i våra lokaler, utan även ha möjlighet att växa och utöka verksamheten. I ett nära samarbete med våra hyresgäster satsar vi varje år på att kundanpassa våra lokaler efter hyresgästernas behov både genom renoveringar och ombyggnationer.

Lokaler som passar alla

Sturestaden äger och förvaltar ett flertal fastigheter i Arboga med en sammanlagd yta på över 100 000 kvm. Här hittar du exempelvis kontor, handel, industri/verkstad, lager, utbildningslokaler och bostäder. Bland våra nöjda hyresgäster finns både småföretagare, stora etablerade industriföretag och högskolecentrum. Våra lokaler i Arboga ligger centralt men även vid Strängen och i Arboga Teknikpark. Med vårt breda utbud av fastigheter kan vi erbjuda lokaler som passar för alla behov – oavsett vilken typ av verksamhet du har.

Fastigheter med hög standard och miljötänk

När du hyr en lokal i Arboga av Sturestaden kan du förvänta dig en fastighet med hög standard. Våra fastigheter är väl underhållna vilket gör det enkelt och smidigt att vara hyresgäst hos oss. Dessutom är vi stolta över vårt engagemang för ett mer hållbart samhälle. För oss innebär det bland annat att vi så långt det är möjligt använder förnyelsebara material och arbetar för att minska koldioxidutsläppen från våra fastigheter. Vi tror på att skapa lokaler som inte bara är bekväma för dig som hyresgäst, utan även för miljön och samhället som helhet.

Lediga lokaler i Arboga – Intresseanmälan

Vi vet att en bra lokal är A och O för att lyckas med sin verksamhet. Vi på Sturestaden erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av företag och organisationer. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lokal i Arboga som passar just dina behov. Se våra lokaler och lämna din intresseanmälan här!

Våra lediga lokaler i Arboga

Här hittar du våra lediga lokaler i Arboga. Vårt mål är att du som hyresgäst inte bara ska trivas i våra lokaler utan även ha möjligheter att växa och utöka din verksamhet.
>> Lediga lokaler

Våra fastigheter

Sturestaden äger och förvaltar ett flertal fastigheter i Arboga. De har en sammanlagd yta på över 100 000 kvm som är fördelat på kontor, handel, industri/verkstad, lager, utbildningslokaler och bostäder.
>> Våra fastigheter