>100 000 kvm

Våra fastigheter

Sturestaden äger och förvaltar ett flertal fastigheter i Arboga. De har en sammanlagd yta på över 100 000 kvm som är fördelat på kontor, handel, industri/verkstad, lager, utbildningslokaler och bostäder.

Arboga station

Våra lokaler i Arboga station kombinerar ett mycket centralt läge i staden med bra parkeringsmöjligheter och en stor genomströmning av besökare. Förutom vänthall för tåg och bussar finns här även Arboga kommuns Utvecklings­centrum och Turistbyrån. Under höster 2018 bygger vi om 600 kvm till ett modernt gym, diskussion pågår om en ny caféetablering.

Arboga Teknikpark, byggnad 23

Arboga Teknikpark (fd. Åsby industriområde) är beläget söder om Europaväg E20, 2 km öster om Arboga. Här i byggnad 23 har vår hyresgäst Agitator Whiskymakare AB byggt upp ett whiskydestelleri på ca 2000 kvm. Även Arboga Expressbyrå ryms för närvarande i denna fastighet.

Arboga Teknikpark, byggnad 24

Arboga Teknikpark (fd. Åsby industriområde) är beläget söder om Europaväg E20, 2 km öster om Arboga. I byggnad 24 finns hyresgästerna Recotech AB, Strukton Rail AB, Firesafe/Kidde AB, Curtiss Wright AB, Custom Sulky, YTS AB och Nederman Nordic AB.

Arboga Teknikpark, byggnad 39

Arboga Teknikpark (fd. Åsby industriområde) är beläget söder om Europaväg E20, 2 km öster om Arboga. Här finns företagen Recotech AB och Eltel Networks Infranet AB.

Arboga Teknikpark, byggnad 69

Arboga Teknikpark (fd. Åsby industriområde) är beläget söder om Europaväg E20, 2 km öster om Arboga. Här i byggnad 69 finns Maintpartner AB som vår hyresgäst.

Försvarsmaktens centrallager

Anläggningen finns på fastigheten Harren 3 i Marieborgs logistikcentrum, intill E20/E18 och med tillgång till stickspår. Försvarsmaktens centrallager har lagerhantering i ett automatiskt höglager och i ett konventionellt lager.

Gropgården 3

Fastigheten Gropgården 3 är en projektfastighet som vi arbetar för att bebygga med bostäder. Den gamla Baptistkyrkan från slutet av 1800-talet kommer finnas kvar och restaureras.

Gäddan

Fastigheten uppfördes 1955 och drevs av AB Svenska Shell fram till 1975. Sturestaden förvärvade Gäddan i november 2013. Fastigheten är nu riven och är nu en projektfastighet.

Gösen 14 Verkstad

Fastigheten Gösen 14 på adress Köpingsvägen 18, 732 31 Arboga. Hyresgäst är Skoogs Maskin & Svets AB och fastigheten är på 3441 kvm som förvärvades i november 2017.

Gösen 15 lager och kontor

Arboga Gösen består av en huvudbyggnad i form av en lager- och kontorsbyggnad i 3-plan samt källare. Fastigheten innehåller fyra kallförråd, ett varmförråd, ett garage samt ett skärmtak. Det finns även ett färdigt ställage för 1500 pallar. Den största hyresgästen är Arkivcentrum.

Högskolecentrum

Här finns  Arboga Högskole­centrum, Barn- och utbildnings­förvaltningen, Arboga Kommun och Västra Mälardalens Myndighets­förbund.

Illern

I fastigheten Illern som Sturestaden förvärvade i augusti 2013 finns idag tre hyresgäster. Säkerheten är hög då hela fastigheten är inhägnad.

Kuriren

I Kuriren finns ICA Supermarket Arboga och klädbutiken Tittin sedan 2010. På övervåningen hyr Aspia redovisningsfirma ett kontor och källaren hyrs av Arboga kommun, Fritid och Kultur för boule-verksamhet.

Norra Skogen

Här finns detalj­handels­företaget DollarStore. Kedjans 23:e butik öppnade i oktober 2012 samt restaurangen Burger King som invigdes i mars 2013.

Pumphuset

Fastigheten uppfördes 1978 och drevs som OKQ8 fram till 2011. Den är efter vårt förvärv ombyggd 2013 och uppdelad i fyra olika lokaler med olika verksamheter.

Strängen

Industrilokaler på Strängen 13 med kontor och verkstads­utrymmen. Sedan 1 januari 2010 finns Arboga kommuns arbets­marknadsenhet som hyresgäst i lokalen. Här finns även Elkretsen som arbetar med elåtervinning.

Översättning från Google

Arabic AR English EN German DE Persian FA Swedish SV

Om du vill rapportera ett problem med din bostad

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också fylla i formuläret

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också fylla i formuläret

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor

Telefon växel:
0589-61 01 60

 

E-post:
info@sturestaden.se