Välj en sida

Våra bostäder i Arboga

From 2013 arbetar vi med bostadsprojekt. Bostadsområdet Spirean med 11 småhus färdigställdes i november 2013 och etapp II med fyra hus färdigställdes i februari 2018. I december 2017 flyttade hyresgäster in i vårt nya centrala höghus Ljungdahlsbacken – åtta våningar med 28 lägenheter.

Ljungdahlsbacken

Ljungdahlsbacken, vårt nybyggda hyreshus med 28 fina hyreslägenheter i sju våningar. För närvarande är alla lägenheter uthyrda.

 

Området ligger ca 3 minuters promenad från Arboga Station och den fina stadskärnan. Ett bekvämt boende för dig som vill ha nära till centrum, natur och service.

 

De flesta lägenheterna är två- och trerumslägenheter med generösa inglasade balkonger. Huset har en bottenvåning och därefter sju våningar med hiss. På sjunde våningen inryms två fyrarumslägenheter. Alla lägenheter har en öppen planlösning där fönster och material ger en känsla av ljus och rymd.

Spirean – Små villor för ett bekvämt boende

Sturestadens Fastighets AB har nu satsat på att bygga bostäder. Första projektet är bostadsområdet Spirean som passar den lilla familjen, det unga paret, paret med utflugna barn eller singeln som inte vill bo i lägenhet. Vi erbjuder ett funktionellt, lättskött, energisnålt och bekvämt boende nära både stadskärnan och naturen.

 

Bostäderna har byggts som enskilda småhus och ett parhus i kvarteret Spirean i Arboga. Detta i ett samarbete med företaget Mälarvillan. Kvarteret är beläget mellan Högskolecentrum och Vasagymnasiet, alldeles norr om Arboga station. Första inflyttningen skedde i oktober 2013.

Örtagården – Populärt seniorboende för 55+

Örtagården är ett relativt nytt centralt och lummigt stadskvarter som byggdes 2007. Kvarteret ligger i den gamla välbevarade stadskärnan och gränsar till den vackra Ahlöfsparken. Det är endast 200 meter till affärer, livsmedelsbutiker, apotek och restauranger. Bostäderna är lägenheter i storlekarna 2:or – 4:or och är anpassad för hyresgäster 55+. Alla har uteplatser eller balkonger som är vända inåt gården vilket skapar en lugn oas.

Kv Gropgården bild 4
Kv Gropgården bild 3
Kv Gropgården bild 2

Gropgården – 40 nya lägenheter i Arboga centrum

Den nya bebyggelsen placeras längs Nygatan och Hökenbergs gränd. Detta skapar tydliga gaturum och en innergård som öppnar upp sig mot sydväst och som därmed får mycket gynnsamma solförhållanden. Ytterligare ett bostadshus placeras som en förlängning av Kyrkogatan och bidrar tillsammans med baptistkyrkan, nya förrådsbyggnader, inglasad samlingsplats och uteplatser till att skapa en trivsam brokighet inne på gården.

I nuläget har vi inga lediga bostäder, men du kan alltid skicka in en intresseanmälan.
Sturestaden_logo_web

Söker du bostad?

Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig om vi får in en bostad som passar dina önskemål. Vi tillämpar inte något kössystem. Din ansökan är aktiv i 3 månader.

Klicka här >>

Serviceanmälan bostäder

Om du vill rapportera ett problem med din bostad

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Serviceanmälan lokaler

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Telefon växel:
0589-61 01 60

E-post:
info@sturestaden.se

Översättning från Google
Arabic AR English EN Persian FA Swedish SV