Välj en sida

Våra lediga lokaler i Arboga

Här hittar du våra lediga lokaler i Arboga. Vårt mål är att du som hyresgäst inte bara ska trivas i våra lokaler utan även ha möjligheter att växa och utöka din verksamhet.
Vi investerar varje år stora summor på att kundanpassa våra lokaler efter hyresgästernas behov både genom renoveringar och ombyggnationer. Bland våra nöjda hyresgäster finns både småföretagare, stora etablerade industriföretag och högskolecentrum. Våra lokaler finns i centrala Arboga, Strängenområdet- och i Arboga Teknikpark.

Attraktiva kontorslokaler i bra läge

Hogskolecentrum-3
Typ av lokalKontorslokal
StorlekCirka 380 kvm
GatuadressGunnarsrovägen 2
Moderna kontorslokaler i mycket bra läge med fina parkeringsmöjligheter och 5 minuters gångavstånd till resecentrum och centrala Arboga. Cirka 380 kvm kontorsyta med bra standard i markplan som vid behov kan delas av till mindre enheter.

LAGERLOKAL, Köpingsvägen 12,14,16, Strängen, 2150 kvm

strangen_lager
Typ av lokalLAGERLOKAL
Storlek2 150 kvm
GatuadressKöpingsvägen 12,14,16
Lager­lokalerna är inhägnade, takhöjd. Möjlighet att dela av lokalerna. Bra tillgänglighet, nära grindar och utfart mot Köpingsvägen. Välskötta kalla lager­lokaler nära E 18 / E 20.

Kontorslokal, 15 kvm i Åsby Industriområde

Topp_Arboga_Teknikpark_byggnad_24-1
Typ av lokalKontorslokal
Storlek15 kvm
GatuadressÅsby Industriområde
Ledigt konferensrum i tryggt kontors­hotell i Arboga Teknikpark. Dela gemensamhets­ytor såsom personalrum, wc och konferens­rum med andra och hyr ditt egna kontorsrum i Arboga Teknikpark. Restaurang finns på området.

Övrig information om våra kontorslokaler

Typ av lokal
Storlek
Gatuadress
Kontors­lokaler finns i våra fastigheter i Arboga Teknikpark, Högskole­centrum, Arboga Station, centrala Kuriren­fastigheten och möjlighet att anpassa i fastigheten Gösen.   Just nu har vi ett ledigt kontorsrum i vårt kontorshotell i Arboga Teknikpark.   Kontakta oss för mer information >

Övrig information om våra lagerlokaler

Typ av lokal
Storlek
Gatuadress
Lagerlokaler finns främst i våra fastigheter Gösen och i Arboga Teknikpark.   Just nu finns det flest möjligheter i Gösen där vi både har kallager med eller utan ställage med hög takhöjd och mindre frostfria lager med tillgång till lastkaj. Anpassnings­möjligheter finns.   Kontakta oss för mer information >

Övrig information om våra butikslokaler

Typ av lokal
Storlek
Gatuadress
Butikslokaler finns centralt i Arboga i vår fastighet Brevbäraren (Arboga Station) samt fastigheten Kuriren där ICA Super­market och klädbutiken Titt in huserar. Fastigheten Pumphuset på Bensingatan, nära gamla E 18 har en butik samt fastigheten Illern på Strängen där för närvarande företaget TOOLS har sin butik.       Kontakta oss för mer information >

Övrig information om våra industrilokaler

Typ av lokal
Storlek
Gatuadress
Industri­lokaler har vi främst i vår säkra Arboga Teknikpark (fd. Åsbyområdet) i varierande storlekar med nära till både E 18 och E 20.   Kontakta oss för mer information >
Sturestaden_logo_web

Söker du bostad?

Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig om vi får in en bostad som passar dina önskemål. Vi tillämpar inte något kössystem. Din ansökan är aktiv i 3 månader.

Klicka här >>

Serviceanmälan bostäder

Om du vill rapportera ett problem med din bostad

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Serviceanmälan lokaler

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Telefon växel:
0589-61 01 60

E-post:
info@sturestaden.se

Översättning från Google
Arabic AR English EN German DE Persian FA Swedish SV