Välj en sida

Framtidens boende är rökfritt!

För inte så länge sedan var det tillåtet att röka på arbetsplatser, på restauranger och caféer, på tåg och på flygplan. Platser som vi i dag så självklart tycker är rökfria miljöer. Men fortfarande är det tillåtet att röka i lägenheter och en helt rökfri bostad är därför alltför ofta ett privilegium endast till för den som har eget hus.

I dag är det inte längre någon som betvivlar att passiv rökning är farligt. För en astmatiker eller för små barn kan det t.o.m. vara en fara för livet. Dessutom innebär rökning inomhus en brandrisk. Eftersom det i dag inte finns något alternativ i vårt bestånd för den som inte vill utsättas för passiv rökning mot sin vilja så vill vi kunna erbjuda just ett sådant alternativ.

 

Därför har vi beslutat att Ljungdahlsbacken ska vara ett helt rökfritt hus. Faktiskt Arbogas första rökfria hyreshus. Det betyder att ingen rökning är tillåten i varken lägenheterna, på balkongerna eller på gården.

Det är viktigt att människor har möjlighet att bo i ett hyreshus där man inte får röka

Tänk dig att flytta in i en lägenhet där allt är rent och fräscht och där man inte riskerar att utsättas för rökning från grannens balkong, trappuppgången eller vid entrén. Inga fimpar som skräpar ner i närmiljön. För att undvika att rök slinker in genom fönster och dörrar kommer det även att vara rökförbud i nära anslutning till fastigheterna.

 

Rökförbudet gäller både boende och besökare. Vi tror på ett framtida rökfritt boende och vi vill på detta sätt bidra till utveckling i rätt riktning.

Sturestaden_logo_web

Söker du bostad?

Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig om vi får in en bostad som passar dina önskemål. Vi tillämpar inte något kössystem. Din ansökan är aktiv i 3 månader.

Klicka här >>

Serviceanmälan bostäder

Om du vill rapportera ett problem med din bostad

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Serviceanmälan lokaler

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Telefon växel:
0589-61 01 60

E-post:
info@sturestaden.se

Översättning från Google
Arabic AR English EN Persian FA Swedish SV