LJUNGDAHLSBACKEN

LJUNGDAHLSBACKEN

Ljungdahlsbacken2

Ljungdahlsbacken blir vårt nybyggda hyreshus med 28 fina hyreslägenheter i 7 våningar.  Uthyrningen är  nu avslutad då alla lägenheter för närvarande är uthyrda.

Området ligger ca 3 minuters promenad från Arboga Station och den fina stadskärnan. Ett bekvämt boende för dig som vill ha nära till centrum, natur och service.

De flesta lägenheterna är två och trerumslägenheter med generösa inglasade balkonger i ett hus med bottenvåning och 7 våningar med hiss. På sjunde våningen inryms två fyrarums lägenheter. Alla lägenheter har en öppen planlösning där fönster och material ger en känsla av ljus och rymd.

Alla åldrar är välkomna att bo här och inflyttning kommer att ske under första veckan i december 2017. 

Ljungdahlsbacken ska vara ett framtidsboende där vi främjar allas hälsa. Därför har vi beslutat att huset ska vara ett helt rökfritt hus. Arbogas första rökfria hyreshus. Det betyder att ingen rökning är tillåten i varken lägenheterna, på balkongerna eller på gården. Läs mer i vår information i menyn till vänster.

Ett beslut som känns viktigt för miljön är att Ljungdahlsbacken kommer att få 95 solceller a 265W styck på taket som kommer att producera 24 000kWh/år i ett avtal med Mälarenergi.  I övrigt kommer bergvärme att värma upp huset.

Fördelningen av lägenheterna blir enligt följande;

Bottenvåningen: Två st 3-rumslägenheter på 60 respektive 61 kvm med uteplats.

Vån 2–6: Två st 2-rumslägenheter på 61 kvm och två st 3-rumslägenheter på 76 kvm med balkong.

Vån 7: Två st 4-rumslägenheter på 113 repektive 117 kvm med två terasser.

 

Ett beslut är tagit 2017 02 13 om att alla balkonger kommer att glasas in. Detta ger en känsla av att din lägenhet får ytterligare ett generöst rum och balkongen kan nyttjas längre tid under året. För de två treorna på bottenvåningen blir det ingen inglasning. Hyrorna framgår av "Lägenhetsväljaren" som du hittar i menyn till vänster tillsammans med all övrig information om den unika lägenheten.

I bottenvåningen byggs en stor gemensam tvättstuga med tvättmaskiner,torktumlare och torkskåp samtidigt som alla lägenheter kommer att vara förberedda för tvättmaskin och tumlare.

I köksinredningen kommer en diskmaskin att ingå.

På gården kommer ett cykelgarage, en lekplats  och kallförråd på ca: 3 kvm till alla lägenheter att iordningställas.

Du kan även göra en virtuell rundvandring i en tvårumslägenhet på femte våningen. Gå in och njut av den fina utsikten över Arboga samt upplev atmosfären i lägenheten. Se i menyn till vänster.

Med hjälp av vårt unika verktyg Lägenhetsväljaren kan du få information om det mesta i varje lägenhet.

För ytterligare detaljer om lägenheterna och boendet kan du läsa på sidan Beskrivning av boendet. Se i menyn till vänster.

Sturestadens Fastighets AB och Hyresgästföreningen har förhandlat klart om hyrorna för alla lägenheterna. Hyrorna kommer att ligga på samma nivå under åren 2017 till och med år 2019.

From den 7 november 2016 har du kunnat skicka in din intresseanmälan här från vår websida som samtidigt är vår kölista till lägenheterna. Just nu är alla lägenheterna uthyrda men du kan fortfarande skicka in din intresseanmälan för att kunna få en lägenhet i huset i framtiden.

Vår "Hållplats Ljungdahlsbacken" som funnits på plats alldeles intill bygget med information är nu borttagen och får återigen fungera som busshållplats i Västra Götaland igen.

För närvarande finns inga beslut om att några fler hus kommer att byggas på fastigheten Porsen.

Vill du har mer information ?

Välkommen att ringa oss på 0589 610160 eller besöka oss på kontoret på Herrgårdsgatan 21 i Arboga.

Just nu finns inga lediga lägenheter men du kan alltid skicka in en intresseanmälan för framtiden.

Gå vidare i menyn till vänster.

 

 

Ljungdahlsbacken4

 

Fakta
Lägenheter
Vi har 28 lägenheter:
» 1 st: 3:a, 60 m²
   uteplats, 14,6 m²
» 1 st: 3:a, 61 m²
   uteplats, 14,6 m²
» 12 st: 2:or, 61 m²
   balkong, 15 m²
» 12 st: 3:or, 76 m²
   balkong, 15 m²
» 1 st: 4:a, 113 m²
   terrass, 14,4+12m²
» 1 st: 4:a, 117 m²
   terrass, 19,7+12m²
Fakta
Förhandlade hyror för 2017-2019:
För att se alla unika hyror för lägenheterna gå till " Lägenhetsväljaren "

P-plats med motorvärmare 185 kr

LÄGE
Området ligger ca tre minuters promenad från stationen och den fina stadskärnan. Ett bekvämt boende nära centrum, natur och service.
Aktuellt
Våra bostadsprojekt
Nu är alla våra fyra nya Spirean etapp 2 hus uthyrda.
Nyheter
Vi har plats i Arboga Teknikpark
Etablering