Lokaler och bostäder
i Arboga
citygym
Nyhet

Invigning av City Gym i Arboga Station

jan 9, 2019

City Gym KAK har skrivit ett hyresavtal med Sturestaden för fd. Tehå:s lokaler i Arboga Station. Företaget som för närvarande har sina lokaler i Engelbrektsskolan har nya ägare som nu vill utöka sin verksamhet, bli mer synliga, få bättre tillgänglighet och öppna sin populära Miloncirkel även i Arboga. Milon är en cirkelträning som endast tar 17 minuter och passar ung som äldre, tränad som otränad.

Nu har Sturestaden byggt om lokalen till ett nytt fräscht gym och vi har investerat i nya maskiner och välkomnar alla att prova vår maskinpark som ska var anpassad för alla målgrupper säger Margret Lundgren, platsansvarig tillsammans med Johan Sjöman på nya City Gym i Arboga. Invigning går av stapeln fredagen den 11 jan kl. 12.00 då Sturestadens styrelseordförande Mats Öhgren klipper bandet. Då är alla  välkomna att se lokalen och vilka erbjudanden som finns.

Det är roligt att vi hittat en hyresgäst som kan utnyttja det goda läget och få bra tillgänglighet och synas väl i vår centrala fastighet säger Robert Wibom vd Sturestaden.