Välj en sida
Nyhet

AF Träning & Rehabilitering har öppnat portarna i nya lokaler

feb 28, 2021

Nu har Alfons Fallqvist med sitt företag AF Träning & Rehabilitering öppnat portarna till sin nyrenoverade anläggning på över 600 kvm i fastigheten Kuriren 1 på Ahllöfsgatan 26 i Arboga. En omfattande renovering av den före detta boulelokalen har skett under de senaste månaderna och nu är allt på plats den nya anläggningen. De ljusa och fina lokalerna är utrustade med hiss för god tillgänglighet och består av mer än 400 kvm träningsyta, omklädningsrum, dubbla loungeavdelningar, kontor och konferensrum.

 

AF Träning & Rehabilitering är ett företag som inriktar sig på personlig träning och hjälper privatpersoner och idrottsföreningar att nå sina mål. Personlig träning, sport & idrottsmassage, gruppträningar, kostrådgivning, kroppsanalyser, screeningar, kinesiotejpning och online coaching är några av de tjänster som Alfons med personal erbjuder. Läs mer på www.aftraningorehab.se

 

Vi på Sturestaden är mycket glada att ha AF Träning & Rehabilitering som vår hyresgäst och önskar lycka till i den nya fina fina anläggningen!

 

Sturestaden_logo_web

Söker du bostad?

Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig om vi får in en bostad som passar dina önskemål. Vi tillämpar inte något kössystem. Din ansökan är aktiv i 3 månader.

Klicka här >>

Serviceanmälan bostäder

Om du vill rapportera ett problem med din bostad

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Serviceanmälan lokaler

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Vänligen ring
0589-15800.

Du kan också klicka här och fylla i formuläret.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor

Om du vill rapportera ett problem med din lokal

Telefon växel:
0589-61 01 60

E-post:
info@sturestaden.se

Översättning från Google
Arabic AR English EN Persian FA Swedish SV